واقعا هیچ چیز بدتر از این نیست که به صورت ناگهانی اطلاعات خود را از دست بدهیم. مخصوصا اینکه اطلاعات مهمی مثل اسناد مهم و فایل هایی باشند که امکان بدست آوردن مجددشان به هیچ وجه ممکن نباشد و یا به سختی انجام شود.
اما همیشه راهی وجود دارد تا بتوان اطلاعات را بازیابی کرد. گاهی اوقات ممکن است تمام مشکل شما، بارگذاری نشدن ویندوز باشد که در این صورت کارمان بسیار راحت است. گاهی اوقات نیز مشکلات سخت افزاری باعث بارگذاری نشدن ویندوز می شوند که باز هم کار سختی پیش رو نخواهیم داشت.
البته باز هم تاکید می کنیم که هیچ تضمیمنی وجود ندارد که اطلاعات شما قابل بازیابی باشند. مثلا اگر هارد درایو کامپیوتر شما آسیب دیده باشد کارتان بسیار مشکل خواهد بود و اگر مشکل خیلی شدید باشد، به احتمال زیاد راهی برای بازیابی وجود ندارد یا حداقل بدون داشتن دانش و ابزارهای پیشرفته بازیابی اطلاعات نمی توان امیدی به بازیابی مجدد فایل ها داشت.
اما در این مطلب می خواهیم روش هایی که می توان فایل ها را از یک کامپیوتر از کار افتاده بیرون کشید را با هم بررسی کنیم.
بارگذاری کامپیوتر با استفاده از دیسک زنده لینوکس یا دیسک نصب ویندوز
اگر مشکلات سخت افزار کامپیوتر شما مانع از بوت شدن ویندوز می شود، این روش کار نخواهد کرد. اما اگر به دلیل مشکلات نرم افزاری ویندوز بوت نمی شود، می توانید از نسخه های زنده لینوکس برای دسترسی به فایل های موجود روی هارد درایوتان استفاده نمایید. حتی با استفاده از دیسک نصب ویندوز نیز می توان به فایل ها دسترسی پیدا کرد. در ادامه با هم هر دو روش را بررسی می کنیم.
اگر سی.دی، دی.وی.دی یا فلش درایو لینوکسی دارید، کارتان راحت است. اما در صورتی که هیچکدام از این سه مورد را ندارید یا باید یکی از آنها را از بازار تهیه کنید و یا یکی بسازید. قبلا در مطلب ” همه آنچه که باید در مورد Live CD و Live USB لینوکس بدانید ” در مورد ساختن دیسک یا فلش درایو لینوکسی توضیح داده ایم.
اکنون دیسک یا فلش لینوکسی تان را به کامپیوتر متصل کرده و آن را روشن کنید. در صورتی که توانستید کامپیوترتان را با لینوکس بوت کنید این نشان می دهد که سخت افزار سیستم تان مشکلی ندارد و در واقع این ویندوز است که آسیب دیده است. حالا کافیست وارد محیط لینوکس شده و یک فلش درایو یا هارد درایو اکسترنال به سیستم متصل کنید. خیلی راحت می توانید پارتیشن های تان را مشاهده کرده و فایل های مورد نظرتان را به فلش درایو یا هارد اکسترنال متصل شده به سیستم انتقال دهید.
اما دیسک ویندوز کمی داستانش متفاوت است. برای شروع دیسک نصب ویندوز را روی سیستم قرار دهید. اگر همه چیز به درستی پیش برود با پیغام Press any key to boot from CD or DVD مواجه خواهید شد. در صورتی که این پیغام را مشاهده نکردید، باید تنظیمات بوت سیستم را تغییر دهید و اولویت اول آن را روی سی.دی یا دی.وی.دی قرار دهید.
حالا کلیدی را فشار دهید تا وارد محیط Windows Setup شویم. در ادامه روی لینک Repair your computer کلیک کنید.
در صورتی که از ویندوز ۸ استفاده می کنید، از منوی Troubleshoot زیر منوی Advanced options را انتخاب کرده و سپس Command Prompt را کلیک کنید تا خط فرمان ویندوز باز شود.
اما در صورتی که از ویندوز ۷ استفاده می کنید گزینه Restore your computer using a system image you created earlier را انتخاب کنید. سپس روی دکمه Next و سپس Cancel و مجددا هم Cancel را انتخاب کنید.
اکنون پنجره System Recovery Options ظاهر می شود. حالا روی گزینه Command Prompt کلیک کنید تا خط فرمان ویندوز باز شود.
اکنون در خط فرمان دستور notepad را تایپ کرده و کلید اینتر را بزنید. مشاهده خواهید کرد که برنامه نوت پد باز می شود. شاید فکر کنید در این وضعیت نوت پد به چه درد ما می خورد؟ در واقع از طریق این برنامه می توانیم به فایل های روی سیستم دسترسی پیدا کرده و آنها را به یک فلش درایو یا هارد اکسترنال انتقال دهیم. برای انجام این کار کافیست در برنامه نوت پد روی گزینه File و سپس Open کلیک کنید.
اکنون پنجره انتخاب فایل باز می شود. قبل از شروع هر کاری از قسمت پایین پنجره و بخش Files of type گزینه All Files را انتخاب کنید تا همه فایل ها با هر فرمتی نمایش داده شوند.
توجه داشته باشید که روی هیچ فایل دبل کلیک نکنید. چون نوت پد سعی می کند تا آن را بارگذاری کند و کلا پروسه کاری ما را خراب خواهد کرد. اگر نوت پد هنگ کرد باید به در خط فرمان دستور taskmgr را تایپ کرده تا تسک منیجر ویندوز باز شود. در تسک منیجر روی نوت پد کلیک کرده و روی دکمه End task کلیک کنید.
دوباره مراحل بالا را طی کرده و سپس فایل های تان را روی یک فلش درایو یا هارد اکسترنال کپی کنید.
اما در صورتی که مشکل از سخت افزار شما باشد باید سراغ پیچ گوشتی بروید و کیس را باز کنید. اگر از لپ تاپ استفاده می کند باید با باز کردن پشت لپ تاپ هارد درایو را خارج کنید. این کار کمی تخصصی است و در صورتی که آشنایی کامل با آن ندارید بهتر است کار را به افراد متخصص واگذار کنید.
در هر صورت باید هارد درایو را خارج کنید. اما قبل از شروع کار مطمئن شوید که جریان برق را از سیستم جدا کرده اید. حالا کابل را از هارد درایو جدا کنید
حالا هارد درایو را به یک کامپیوتر دیگر متصل کنید و سیستم را روشن نمایید. حالا به راحتی می توانید به فایل های تان دسترسی پیدا کرده و آنها را به یک فش درایو یا هارد اکسترنال منتقل کنید.
مطمئناً شما نیز مانند اکثر کاربران سیستمعامل ویندوز، از محافظ صفحه و یا همان اسکرینسیورهای پیشفرض ویندوز استفاده میکنید. همانطور که میدانید اسکرینسیورهای پیشفرض ویندوز قابل ویرایش و یا تغییر نیستند و نهایتاً به وسیلهی ابزارهای جانبی میتوان تغییراتی در آنها اعمال کرد. اما در این ترفند قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه به وسیلهی رجیستری ویندوز، تغییرات جالبی در این اسکرینسیورها اعمال کرده و آنها را از یکنواختی در بیاورید!
برای این کار:
دکمههای Win+R را فشرده و در کادر Run عبارت regedit را تایپ نمایید. سپس با فشردن دکمهی Enter وارد محیط رجیستری شوید.
سفارشی کردن اسکرینسیور Bubbles
در ویرایشگر رجیستری ابتدا به مسیر زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Screensavers\Bubbles
1- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را MaterialGlass گذاشته و مقدار آن را 0 و یا 1 قرار دهید.
با این کار حبابهای شیشهای تغییر رنگ پیدا کرده و از حالت شیشهای خارج میشوند.
2- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Radius بگذارید.
با این کار خواهیم دید که اندازهی حبابها بسیار کوچکتر میشود؛ در صورت تمایل میتوانید مقدار این متغیر را عددی بین 1090000000 و 1130000000 وارد کنید تا سرعت و تعداد حبابهای کوچک را بیشتر نمایید.
3- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را ShowBubbles گذاشته و مقدار آن را 0 قرار دهید. با این کار، پسزمینه ویندوز نمایش داده نخواهد شد و تنها حبابها را مشاهده میکنید.
4- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را ShowShadows گذاشته و مقدار آن را 0 قرار دهید. با این کار، سایهی پشت حبابها برداشته خواهد شد.
5- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را SphereDensity بگذارید. با این کار تمامی حبابها به یک حباب تبدیل میشوند. برای تغییر سرعت و حالت چرخش، مقدار متغیر را عددی بین 1000000000 و 2100000000 قرار دهید.
6- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را TurbulenceNumOctaves گذاشته و مقدار آن را 255 قرار دهید. با این کار، سرعت تغییر رنگ یافتن حبابها افزایش خواهد یافت.
سفارشی کردن اسکرینسیور Ribbons
در ویرایشگر رجیستری ابتدا به مسیر زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Screensavers\Ribbons
1- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Blur بگذارید. با این کار، روبانها محو و تیره شده و تغییر مسیر میدهند.
2- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Numribbons گذاشته و مقدار آن را عددی بین 1 و 100 قرار دهید. با این کار تعداد روبانها افزایش خواهد یافت.
3- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را RibbonWidth گذاشته و مقدار آن را عددی بین 1000000000 و 1080000000 قرار دهید. با این کار، پهنا و ضخامت روبانها تغییر پیدا میکند.
سفارشی کردن اسکرینسیور Mystify
در ویرایشگر رجیستری ابتدا به مسیر زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Screensavers\Mystify
1- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را Blur بگذارید. با این کار، خطوط محو و تیره شده و تغییر شکل میدهند.
2- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را LineWidth گذاشته و مقدار آن را عددی بین 1000000000 و 1080000000 قرار دهید. یا این کار، پهنای خطوط افزایش پیدا خواهد کرد.
3- در پنل سمت راست راستکلیک کرده و از منوی New گزینهی DWORD (32-Bit) Values را انتخاب کنید. نام این متغیر را NumLines گذاشته و مقدار آن را عددی بین 1 و 100 قرار دهید. با این کار، تعداد و فشردگی خطوط افزایش پیدا میکند.
برای حذف تغییرات اعمال شده کافی است در ویرایشگر رجیستری، بر روی متغیر مربوطه راستکلیک کرده و گزینهی Delete را انتخاب نمایید.نصب اندروید روی رایانههای شخصی
اندروید برای بسیاری از کاربران نامی آشناست. این سیستمعامل ابتدا روی برخی تلفنهای همراه و تبلتها ارائه شد و اکنون باتوجه به محبوبیت بسیاری که میان کاربران کسب کرده بخش عمدهای از بازار سیستمهایعامل تلفن همراه و تبلت را به خود اختصاص داده است.
این محبوبیت گوگل را راضی نکرده و شرکت را برآن داشته است تا رایانههایی مجهز به این سیستمعامل طراحی کند.
آیا شما از اندروید استفاده کردهاید؟ دوست دارید بازیها و نرمافزارهای این سیستمعامل را اجرا کنید، اما تلفن همراه یا تبلتی را که اندرویدی باشد در اختیار ندارید؟ نظرتان درباره نصب اندروید روی رایانه شخصی در کنار سیستمهایعامل این رایانهها مانند ویندوز، لینوکس و مک چیست؟
مطمئنا بسیاری از کاربران، رایانههای شخصی مجهز به سیستمعامل ویندوز در اختیار دارند و مطلب این هفته ما نیز به این دسته از کاربران اختصاص دارد. با ماه همراه شوید تا روش نصب جدیدترین نسخه سیستمعامل اندروید (نسخه 3/4) را روی رایانههای شخصی مجهز به سیستمعامل ویندوز بهصورت مجازی به شما آموزش دهیم.
گام اول: دانلود برنامههای لازم
ابتدا باید نرمافزاری برای اجرای سیستمعامل مجازی روی سیستمعامل فعلی رایانه خود دانلود کنید. پیشنهاد میکنیم نرمافزار رایگان VirtualBox را با مراجعه به لینک زیر برای این کار دانلود کنید:
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
توجه:باتوجه به سیستمعامل فعلی رایانه خود یکی از نسخههای مناسب ویندوز، لینوکس، مک یا سولاریس را دانلود کنید. در ادامه باید نسخهای از سیستمعامل اندروید قابل نصب روی رایانه شخصی را نیز دانلود کنید. برای دانلود فایل ایمیج این سیستمعامل میتوانید پس از مراجعه به لینک زیر، فایل android-x86-4.3-20130725.iso را دانلود کنید:
https://code.google.com/p/android-x86/ downloads/list
توجه: چنانچه بهدلیل تحریم کشور ایران توسط گوگل، قادر به دانلود این فایل نبودید، میتوانید با مراجعه به لینک زیر نسبت به دانلود آن اقدام کنید:
http://operaservers.com/jamejam/
android-x86-4.3-20130725.iso
گام دوم: نصب و پیکربندی رایانه مجازی
در این مرحله برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل برای سیستمعامل فعلی رایانه قصد داریم یک رایانه مجازی با کمک نرمافزار VirtualBox ایجاد کنیم. برای انجام این کار ابتدا نرمافزار فوق را نصب کرده و پس از اجرای آن، طبق مراحل زیر عمل کنید:
1ـ از نوار ابزار بالا ـ سمت چپ، روی آیکون آبی رنگ New کلیک کرده و در پنجره به نمایش درآمده یک نام برای رایانه مجازی خود تایپ کنید.
2ـ از فهرست کشویی موجود در قسمت Type، گزینهLinux را انتخاب سپس از فهرست کشویی مقابل عبارت Version نیز 6/2 Linux را گزینش کنید.
3ـ با کلیک روی گزینهNext وارد مرحله اختصاص حافظه رم خواهید شد. توجه داشته باشید سیستمعامل اندروید با حداقل رم 256 مگابایت قابل نصب است، اما پیشنهاد ما به شما استفاده از مقدار 512 و بالاتر است. پس از اختصاص مقدار حافظه رم موردنظر، با کلیک روی Next مراحل را ادامه دهید.
4ـ در این مرحله باید یک هارددیسک مجازی برای رایانه جدید خود ایجاد کنید. گزینهCreate a virtual hard drive now را انتخاب کرده و پس از کلیک روی گزینه Create، ادامه مراحل را با استفاده از تنظیمات پیشفرض و کلیک روی گزینه Next دنبال کنید.
5 ـ حالا باید رایانه مجازی شما در ستون سمت چپ نرمافزار قابل مشاهده باشد. روی آن کلیک راست ماوس را فشار داده و گزینه Settings را انتخاب کنید.
6 ـ از صفحه تنظیمات، به بخش Storage مراجعه کرده و پس از آن روی عبارت Empty در زیر گزینه Controller: IDE کلیک کنید.
7ـ در ادامه از سمت راست روی آیکون سیدی که مقابل عبارت CD/DVD Drive مشاهده میشود، کلیک کرده و از فهرست کشویی گزینه Choose a virtual CD/DVD disk file را انتخاب کنید.
8 ـ مسیر فایل ایمیج دانلود شده در گام اول را وارد کرده و آن را در این بخش فراخوانی کنید.
9ـ پس از اتمام تنظیمات مربوط به بخش Storage باید گزینهAudio را از ستون سمت چپ انتخاب کنید و Audio Controller را روی ICH AC97 قرار دهید.
10ـ در پایان روی گزینه Ok کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.
گام سوم: نصب اندروید روی رایانه مجازی
اکنون که رایانه مجازی شما راهاندازی شده است میتوانید اندروید 3/4 را روی آن نصب کنید. برای انجام این کار، این مراحل را دنبال کنید:
1ـ رایانه مجازی خود را روشن کنید. روشن کردن رایانه نیز با انتخاب نام آن از فهرست سمت چپ و کلیک روی گزینه Start از منوی بالای نرمافزار امکانپذیر است.
2ـ رایانه مجازی بهطور خودکار با استفاده از فایل ایمیج سیستمعامل اندروید بوت میشود و گزینههای مختلفی در اختیار شما قرار میگیرد. در این مرحله باید با استفاده از کلیدهای کنترلی (بالا ـ پایین ـ چپ و راست) روی گزینه Installation رفته سپس کلید Enter را برای انتخاب آن فشار دهید.
3ـ پس از چند لحظه صفحه نصب اندروید برای شما بهنمایش درخواهد آمد. اولین مرحله نصب مربوط به انتخاب پارتیشن روی هارددیسک است. باتوجه به اینکه هارددیسک رایانه مجازی شما پارتیشنبندی نشده است باید با استفاده از کلیدهای کنترلی Create/Modify partitions را انتخاب کرده و کلید اینتر را فشار دهید.
4ـ در صفحه جدید با استفاده از کلیدهای کنترلی به سمت چپ یا راست حرکت کرده و گزینه New را انتخاب کنید. در ادامه گزینهPrimary را انتخاب کرده و با فشردن مجدد کلید اینتر، کل حجم هارددیسک مجازی را به پارتیشن جدیدی که ایجاد میکنید، اختصاص دهید.
5 ـ پس از ایجاد پارتیشن جدید، نام sda1 به فهرست پارتیشنها اضافه خواهد شد. در این مرحله باید گزینهBootable را انتخاب کرده و کلید اینتر را فشار دهید تا در مقابل نام پارتیشن و در ستون Flags عبارت Boot نوشته شود.
6 ـ در پایان با استفاده از کلیدهای کنترلی روی گزینهWrite قرار گرفته و اینتر را فشار دهید. در ادامه نیز عبارت Yes را تایپ کرده و کلید اینتر را مجدد فشار دهید.
7ـ حالا هارددیسک رایانه مجازی شما پارتیشنبندی شده است و میتوانید با انتخاب گزینه Quit از صفحه پارتیشنبندی خارج شوید.
8 ـ پس از خروج از صفحه پارتیشنبندی به صفحه اول ـ یعنی همان انتخاب پارتیشن ـ هدایت خواهید شد. در این صفحه گزینهای با عنوان sda1 linux را میبینید. آن را انتخاب کنید و کلید اینتر را فشار دهید.
9ـ فایل سیستم ext3 را انتخاب کرده و کلید اینتر را فشار دهید.
10- پیغامهای بهنمایش درآمده روی صفحه را با انتخاب گزینه Yes یکی پس از دیگری ادامه دهید تا پنجره پایان مراحل نصب با عبارت Run Android-x86 برای شما بهنمایش درآید.
11ـ گزینهRun Android-x86 را انتخاب کرده و پس از فشردن کلید اینتر منتظر بمانید تا رایانه مجازی شما با سیستمعامل اندروید راهاندازی شود.
گام چهارم: پیکربندی اندروید
اکنون سیستمعامل اندروید روی رایانه مجازی شما نصب و اجرا شده است. در این مرحله همچون زمانی که شما تلفن همراه یا تبلت اندرویدی را برای اولین بار روشن میکنید باید تنظیمات اولیه سیستمعامل را معین کنید.
تنظیمات زبان، حساب کاربری گوگل، تاریخ و ساعت، برخی از این تنظیمات است. نکته قابل توجه این است که اندروید مجازی شما بخوبی از زبان فارسی پشتیبانی میکند و میتوانید هنگام انتخاب زبانها، زبان فارسی را برای دستگاه خود برگزینید.
توجه: همانطور که میدانید سیستمعامل اندروید برای استفاده توسط دستگاههای مجهز به صفحهنمایش لمسی طراحی شده است. برای استفاده بهتر از این سیستمعامل توسط ماوس رایانه پیشنهاد میکنیم ابتدا در نرمافزار Virtual Machine به منوی Machine مراجعه کرده و گزینه Disable Mouse Integration را انتخاب کنید.
با انجام این کار هنگامی که ماوس خود را از صفحه رایانه مجازی بیرون بکشید بهطور خودکار از اندروید خارج نخواهید شد و فقط زمانی عملیات خروج ماوس از اندروید و ورود آن به رایانه اصلی شما صورت میگیرد که کلید کنترل سمت راست صفحه کلید را فشار دهید. (ورود مجدد ماوس به پنجره رایانه مجازی نیز با کلیک روی آن امکانپذیر است.)
نکته مهم: چنانچه یکبار رایانه مجازی اندرویدی خود را خاموش و مجدد آن را روشن کنید، صفحه بوت مربوط به نصب اندروید برای شما بهنمایش درخواهد آمد. برای جلوگیری از نمایش مجدد این صفحه باید مراحل 5 تا 7 از گام دوم را طی کرده و از فهرست کشویی گزینه Remove disk from virtual drive را انتخاب کنید.
مشکلات احتمالی
اندروید قابل نصب روی رایانههای شخصی همچنان دارای اشکالات احتمالی بسیاری است! برخی از این اشکالات به عملکرد برنامهها مرتبط است و برخی دیگر نیز به سازگار نبودن آنها با اندازه صفحهنمایش.
بهعنوان مثال نرمافزار وایبر (Viber) در این روش نصب قابل استفاده نیست و برخی از بازیهایی نیز که با صفحهنمایشهای غیراستاندارد (اندازههای استاندارد مربوط به تلفنهای همراه و تبلتها است) سازگاری ندارند ممکن است در اجرا با مشکلاتی مواجه شود. در بررسیهای صورت گرفته توسط کلیک، نرمافزار بازار و بسیاری از برنامههای موجود در آن براحتی روی اندروید مجازی نصب و اجرا شد و همچنین وبگردی با آن نیز بدون هیچ مشکلی صورت پذیرفت.یکی از مشکلات شایعی که در محیط ویندوز ممکن است برای کاربران پیش بیاید ناپدید شدن ناگهانی نوار انتخاب زبان (Language Bar) در نوار تسکبار ویندوز است. به طوری که حتی با وجود فعال بودن گزینهی مربوطه در کنترل پنل ویندوز، همچنان نوار انتخاب زبان نمایش داده نمیشود. اگر شما هم دچار این مشکل شدهاید، در این ترفند نحوهی رفع این مشکل را برای شما بازگو میکنیم.
پیش از هر کاری اطمینان پیدا کنید که نمایش Language Bar در Taskbar فعال شده است.
واقعیت این است تا زمانی که پول داشته باشید می توانید از تبلیغات اینترنتی دربرگیرنده خرج کاربرد کنید. اما بعدش چی؟ چه بسا پیش خود بگویید پول، پول می آورد… هر چه بیشتر تبلیغ کنیم بیشتر هم فایده می کنیم و این چرخه همیشگی است. ولی واقعا اینطور نمی شود.
از عقیده خیلی از کارآزمودگان بهینه سازی سایت، اگر سئو خوب سپریدن شود شدنی است نتایج زیاد شگفت انگیزی نسبت به سایر طریق های دیجیتال مارکتینگ داشته باشد.
در این مقاله کوشش دارم الی شما را با برتری های سئو و بهینه سازی سایت برای گوگل اغلب آشنا کنم تا مطمئن شوید هنوز هم سئو بهترین استراتژی برای کسب و کارهای آنلاین می باشد. هر چند که زمان بر است لغایت آموزش تصویری رایگان سئو به نتیجه برسد ولی مفتوح هم ارزش این را دارد که روی آن سرمایه گذاری شود.
چرا هنوز هم سئو بهترین راهبرد است؟
سئو سایت یگانه از بهترین استراتژی ها برای کسب و کارهای آنلاین محسوب می شود. چه کمپانی نوپایی باشید و چه کسب و کار میلیاردی داشته باشید باز هم سئو بهترین گزینه است.
هیچ سوداگری آنلاینی را سراغ ندارم که بدون سئو به جایی واصله باشد. در پیوسته مواردی را عنوان خواهم کرد که ثابت می کند سئو همش بهترین گزینه برای چشم وهمچشمی است.
بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را زده و در Run عبارت Control Panel را وارد نمایید تا وارد محیط Control Panel ویندوز شوید. سپس Region and Language را انتخاب نمایید. در پنجرهی باز شده به تب Keyboards and Languages بروید. سپس بر روی دکمهی Change keyboards کلیک کنید. در پنجرهی جدید به تب Language Bar بروید. اکنون اطمینان پیدا کنید که گزینهی Docked in the taskbar انتخاب شده باشد. در صورتی که این چنین نیست، این گزینه را فعال نموده و پنجرههای باز را OK کنید.
اما در صورتی که این گزینه در Control Panel فعال است، اما همچنان خبری از نوار انتخاب زبان در تسکبار نیست، بدین صورت اقدام کنید:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را بزنید تا پنجرهی Run باز شود.
عبارت regedit را وارد کنید و Enter را بزنید تا پنجرهی Registry Editor گشوده شود.
اکنون به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
حال در سمت راست پنجره و در فضای خالی آن راستکلیک کنید و از منوی New گزینهی String Value را انتخاب نمایید.
نام این رشته را CTFMon قرار دهید.
بر روی این رشته دوبار کلیک کنید و مقدار Value Data را به شکل زیر وارد کنید:
“ctfmon”=”CTFMON.EXE”
در پایان سیستم خود را مجدداً راهاندازی کنید.
خواهید دید که با راهاندازی مجدد ویندوز، نوار Language مجدد در Taskbar پدیدار شده است.
همچنین در صورتی که میخواهید بدون نیاز به راهاندازی مجدد ویندوز و در همان لحظه نوار زبان را بازیابی کنید:
ابتدا کلیدهای Win+R را بزنید تا Run باز شود.
سپس عبارت CTFMON.EXE را وارد کرده و Enter بزنید.
در این مقاله قصد داریم شما را با نکات و امکانات دیگری که در این نسخه ویندوز قرار دارد، آشنا کنیم تا بتوانید سریعتر، راحتتر و بهتر از ویندوز 7 لذت ببرید.
پیشنمایش فایلها
در موارد زیادی نیازمند مشاهده قسمتی از هر فایل برای دسترسی به فایل موردنظرتان خواهید بود. پشتیبانی از قابلیت ارائه پیشنمایش در ویندوز 7 به شما کمک میکند هنگامی که قصد دارید در میان چند فایل یک فایل را پیدا کنید، بدون نیاز به باز کردن تمام فایلها، پیشنمایشی از آنها را مشاهده و به این ترتیب خیلی سریع فایل موردنظرتان را پیدا کنید.
دوست دارید پیشنمایش فایلهای Word PDF و تصاویر ذخیره شده روی رایانه را بدون نیاز به اجرای نرمافزارهای آنها مشاهده کنید؟
ـ در پنجره اکسپلورر در ویندوز 7 به پوشه موردنظر مراجعه کرده و کلیدهای Alt + P را از روی صفحهکلید فشار دهید. با انجام این کار پنجره پیشنمایش برای شما بهنمایش درخواهد آمد و میتوانید پس از انتخاب هریک از فایلهای موردنظرتان، پیشنمایشی از محتوای آنها را در این پنجره مشاهده کنید.
واضحترین متنها
کاربران بسیاری وجود دارند که قادر نیستند متون بهنمایش درآمده در ویندوز را براحتی بخوانند. اغلب این کاربران از نمایشگرهای LCD استفاده میکنند و برخی از آنها نیز بهدلیل مشکلات بینایی نمیتوانند براحتی و بدون آنکه به چشمان خود فشار بیاورند، متون بهنمایش درآمده را مشاهده کنند. آیا میدانید در ویندوز 7 برای این مشکل راه حل خوبی طراحی شده است؟ قابلیت ClearType در ویندوز 7 به شما این امکان را میدهد تا متون بهنمایش درآمده در ویندوز را با بالاترین وضوح و در بهترین حالت مشاهده کنید.
ـ برای بهرهمندی از این قابلیت باید به روش زیر عمل کنید:
ابتدا به منوی استارت بروید و در کادر جستجو عبارت cleartype را تایپ کنید.
در این مرحله نتیجهای با عنوان Adjust ClearType text برای شما بهنمایش درخواهد آمد. روی آن کلیک کرده و منتظر بمانید ابزار ClearType Text Tuner باز شود.
حال باید پس از انتخاب چکمارک کنار عبارت Turn On Clear Type روی Next کلیک کرده و در ادامه پس از انتخاب هریک از متونی که واضحتر میتوانید آن را ببینید، با کلیک روی Next مراحل بهبود وضوح متن را به پایان برسانید.
یادداشتهای چسبی!
یادداشت کردن موضوعات مختلف روی کاغذ و چسباندن آنها به در یخچال، فریزر و حتی کنارههای نمایشگر رایانه از جمله کارهایی است که در بسیاری از منازل و شرکتها انجام میشود. این یادداشتها که اغلب روی کاغذهای پشت چسبدار رنگی نوشته میشود، کمک خوبی به حافظههای فراموشکار و پرمشغله امروزی هستند.
شاید تا پیش از انتشار ویندوز 7 استفاده از این کاغذهای پشت چسبدار مشکلی نداشت، اما اگر رایانه شما به ویندوز7 مجهز است و هنوز هم این کار را میکنید، بهتر است همین حالا کل کاغذهای چسبانده شده به در و دیوار را جدا کرده و از Sticky Notes در ویندوز 7 کمک بگیرید. Sticky Notes ابزاری با روش کار بسیار ساده در ویندوز 7 است که شما را قادر میسازد تا کاغذهای رنگی را همانطور که به رایانه و در یخچال میچسبانید، به مکانهای مختلفی روی دسکتاپ رایانه بچسبانید!
شما میتوانید متنهای خود را با هر حجمی که باشد در این کاغذها یادداشت کنید و آنها را به هر رنگی درآورید. اگر شما از یک رایانه لمسی استفاده میکنید یا رایانه شما مجهز به قلم نوری است نیز میتوانید با استفاده از هریک از آنها به نوشتن یادداشت در این کاغذها بپردازید.
ـ برای ایجاد یک کاغذ یادداشت جدید باید پس از کلیک روی منوی استارت و تایپ عبارت Sticky Notes در کادر جستجو، روی نتیجه یافت شده به همین عنوان کلیک کنید.
پس از طی مرحله فوق، یک کاغذ یادداشت رنگی روی دسکتاپ شما اضافه میشود که میتوانید متن موردنظرتان را در آن تایپ کنید.
شما میتوانید روی علامت + که در سمت چپ ـ بالای کاغذ یادداشت فعلی مشاهده میشود، کلیک کنید تا یک کاغذ یادداشت جدید برای شما ایجاد شود. با کلیک روی آیکون x که در سمت راست ـ بالا مشاهده میشود نیز میتوانید یادداشت فعلی را حذف کنید.
تغییر رنگ کاغذ پس از کلیک راست روی آن امکانپذیر است و در صورتی که بخواهید اندازه قلم را در این کاغذها افزایش یا کاهش دهید، باید پس از انتخاب متن موردنظر از کلیدهای ترکیبی » + Ctrl + Shift و « + Ctrl + Shift کمک بگیرید.
نقاشباشی
از قدیم نرمافزار نقاشی (Paint) در نسخههای مختلف ویندوز وجود داشته و باتوجه به برخورداری این نرمافزار از ابزارها و امکانات بسیار ابتدایی، بیشتر برای سرگرم کودکان کاربرد داشته و کاربران مبتدی نیز به استفاده از آن تمایلی نشان نمیدادند. این ضعفی اساسی است که مایکروسافت آن را شناسایی کرده و برای برطرف شدن آن نسخه جدیدی از نرمافزار Paint را با امکانات فراوان در ویندوز 7 قرار داده است. آیا نرمافزار Paint در ویندوز7 را اجرا کردهاید؟
انتخاب تصاویر، تغییر اندازه و چرخش تصاویر، رنگآمیزی با استفاده از سطل رنگ و قلمهای مختلف در اندازههای متفاوت، امکان بهرهمندی از اشکال هندسی و غیرهندسی و بسیاری از امکانات دیگر از جمله ویژگیهای قابل ذکر در این نرمافزار بهشمار میرود.
ـ برای دسترسی به نرمافزار Paint باید پس از کلیک روی منوی استارت به منوی All Programs بروید و در نهایت پس از انتخاب Accessories، روی نرمافزار Paint کلیک کنید.
جستجوی سریع و آسان
قابلیت جستجو در ویندوز اکسپی و پیش از آن، شاید فقط یکبار توسط کاربران مورد استفاده قرار میگرفت، چرا که بسیاری از کاربران نتیجه مطلوبی را از آن دریافت نمیکردند و به همین دلیل ابزار جستجو در ویندوز را قابلیتی غیرمفید و بیهوده عنوان میکردند.
اکنون با انتشار نسخههای جدیدتر ویندوز بخصوص ویندوز 7 این قابلیت بیش از پیش بهبود یافته و به شما این اطمینان را میدهیم با چندبار جستجو در آن به استفاده از آن معتاد خواهید شد! شما میتوانید با استفاده از ابزار جستجو در ویندوز 7 براحتی کل برنامههای موردنظرتان را اجرا کنید و به جستجوی اطلاعات ذخیره شده در هارددیسک نیز بپردازید.
چنانچه دقت کرده باشید در بسیاری از مطالب این صفحه نیز برای دسترسی به بخشهای مختلف در ویندوز از شما خواستیم عبارتی خاص را در کادر جستجو وارد کنید سپس از نتایج بهدست آمده روی گزینه موردنظر کلیک کنید. انجام این کار موجب میشود نیازی به طی کردن مراحل طولانی و منوهای تو در تو برای دسترسی به یک نرمافزار یا فایل وجود نداشته باشد.
ـ برای استفاده از ابزار جستجو تنها کاری که باید انجام دهید مراجعه به منوی استارت و تایپ چند حرف یا کلمه کلیدی از نرمافزار یا اطلاعات درخواستی خود در کادر جستجوست. بهعنوان مثال با تایپ عبارت time میتوانید به بخشهایی همچون بخش تنظیم ساعت و تاریخ در ویندوز دسترسی داشته باشید.