قالب های فارسی وردپرس 17

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 17

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

آموزش پارتیشن‌بندی در ویندوز

اصلی‌ترین روشی که کاربران برای مرتب کردن فایل‌هایشان در ویندوز به کار می‌برند، استفاده از فولدرهاست. 

در یک مرحله بالاتر، اما پارتیشن‌بندی قرار دارد که با انجام آن می‌توان فایل‌ها و فولدرها را در درایوهای مختلفی مرتب کرد. البته با این‌که برای برخی کاربردها داشتن چند هارد هم مناسب است، با افزایش ظرفیتی که هاردها در سال‌های اخیر پیدا کرده‌اند، پارتیشن‌بندی یک هارد هنوز بهترین گزینه برای تقسیم انواع فایل‌ها و فولدرهاست. چه شما یک هارد جدید خریده باشید و چه بخواهید همین هاردی را که دارید پارتیشن‌بندی کنید، روند انجام آن تقریبا یکسان است که خوشبختانه در ویندوز 10 روندی آسان و سریع است. در این مطلب مراحل انجام این کار را به‌ترتیب برایتان شرح خواهیم داد.

 

استفاده از مدیریت دیسک ویندوز

آسان‌ترین مسیر برای پارتیشن‌بندی یک هارد جدید یا هارد موجود، به وسیله ابزار مدیریت دیسک (Disk Management) داخل ویندوز است. نرم‌افزارهای دیگری هم هستند که ویژگی‌های بیشتری نسبت به این ابزار عرضه کنند، اما برای پارتیشن‌بندی‌های معمول همین برنامه به اندازه کافی کاراست. مراحلی که در اینجا بیان می‌کنیم براساس ویندوز 10 هستند، اما آنها را در ویندوز 7 یا 8.1 هم می‌توانید به کار ببرید، زیرا روند کار تا حد زیادی مشابه است.

 

مرحله 1:

در قسمت جست‌وجوی ویندوز (Win + S یا تنها دکمه ویندوز) تایپ کنید disk management و نتیجه اول یعنی Create and format hard disk partitions (ساخت و فرمت پارتیشن‌های هارد دیسک) را اجرا کنید. علاوه بر این، از منوی power user ویندوز (Win + X) هم می‌توانید Disk management را انتخاب کنید.

 

مرحله 2:

در پنجره Disk Management هارد دیسکی را که می‌خواهید پارتیشن‌بندی شود انتخاب کنید. (اگر می‌خواهید یک هارد جدید را پارتیشن‌بندی کنید، به مرحله 4 بروید) برای این‌که بتوانید پارتیشن جدیدی در هاردی که فایل‌ها و ویندوز روی آن نصب است، درست کنید باید فضایی را به‌عنوان «فضای پیکربندی‌نشده» (unallocated space) ایجاد کنید. این فضا در اصل قسمتی از هارد است که تحت هیچ درایوی نبوده و می‌توان در آن درایو جدیدی ساخت.

برای ایجاد این فضا، روی هارد دیسک‌تان کلیک راست کرده و گزینه Shrink Volume را انتخاب کنید.

 

مرحله 3:

در این مرحله ویندوز، میزان فضایی که امکان آزاد شدن برای ایجاد یک پارتیشن جدید را دارد، محاسبه می‌کند. پس از تکمیل، دیالوگی باز شده و از شما مقداری را که می‌خواهید استفاده کنید می‌پرسد. اگر می‌خواهید تمام فضای آزاد را استفاده کنید، دکمه Shrink را بزنید. اما اگر می‌خواهید به‌طور دقیق اندازه پارتیشن جدیدتان را تعیین کرده، مقدار مورد نظرتان را به مگابایت در قسمت مربوطه وارد کنید و بعد Shrink را بزنید.

 

روند آزادسازی فضا ممکن است بسته به سرعت هاردتان چند دقیقه‌ای طول بکشد. پس از اتمام آن، شما یک فضای «unallocated» در کنار درایوهای دیگر هاردتان خواهید دید. در یک هارد نو، تمام فضا به این صورت نمایش داده خواهد شد، زیرا هنوز درایوی روی آن ایجاد نشده است.

 

مرحله 4:

حال روی این فضای آزاد (unallocated) کلیک راست کرده و گزینه New Simple Volume را از منوی بازشده انتخاب کنید. دیگر گزینه‌ها معمولا غیرفعال هستند و کارکردی هم برای حالت پارتیشن‌بندی عادی ندارند.

 

مرحله 5:

در دیالوگ بازشده، مراحل را طبق دستورات نمایش‌داده شده دنبال کنید. عمل اصلی در این قسمت تعیین اندازه پارتیشن جدید و حرف مربوط به این درایو است. به‌طور پیش‌فرض، حجم پارتیشن جدید به اندازه همه فضای آزاد در نظر گرفته می‌شود، اما شما می‌توانید مقداری کمتر از آن را هم برای این اندازه در نظر بگیرید. فقط حواستان باشد که اگر حجم کمتری را وارد کردید،‌ مقداری از فضای آزاد بلااستفاده باقی می‌ماند، مگر این‌که آن را هم به پارتیشن دیگری تبدیل کنید.

در مورد تعیین حرف مشخصه درایو جدید هم قاعدتا اگر در هاردتان یک درایو با یک حرف داشته باشید (مثلا درایو C) باید حرف متفاوتی را برای پارتیشن جدید انتخاب کنید.

 

آموزش پارتیشن بندی در ویندوز, پارتیشن‌بندی ویندوز

 آموزش پارتیشن بندی در ویندوز

 

مرحله 6:

دقت کنید وقتی یک درایو (پارتیشن) جدید ساخته می‌شود، این پارتیشن فرمت خاصی ندارد و بهتر است شما در همین مرحله آن را فرمت هم بکنید. در ادامه مراحل نمایش‌داده شده در دیالوگ ایجاد درایو جدید، به قسمتی برای فرمت می‌رسید که چند گزینه دارد.

برای File system بهتر است NTFS را انتخاب کنید که سیستم فایلی اصلی در ویندوز به حساب می‌آید. گزینه exFAT بیشتر برای هاردهای اکسترنال کاربرد دارد (که البته NTFS برای آنها هم جواب می‌دهد). در منوی بعدی، Allocation unit size را به همان حالت Default (پیش‌فرض) رها کنید. فیلد سوم هم برای نام یا همان برچسب درایو است (Volume label) که به دلخواه می‌توانید عبارتی را وارد کنید یا حتی خالی بگذارید.

 

اگر زمان برایتان مهم است، تیک Perform a quick format را بگذارید موارد نادری پیش می‌آید که نیاز به فرمت کردن کامل یک درایو باشد و در اغلب مواقع فرمت سریع کفایت می‌کند. گزینه فشرده‌سازی فایل‌ها و فولدرها (Enable file and folder compression) هم به همان حالت غیرفعال باشد.

 

مرحله 7:

پس از انتخاب نحوه فرمت و تنظیم دیگر گزینه‌ها، کلید Next را در مراحل بعدی بزنید و در پایان روی Finish کلیک کنید تا درایو مورد نظرتان ساخته شود. حالا در سطر مربوط به هارد شما، پارتیشن جدید با نام، برچسب و دیگر اطلاعاتش برای شما نمایش داده می‌شود.

 

ابزارهای دیگر برای پارتیشن‌بندی

اگر به هر دلیلی به استفاده از مدیریت دیسک موجود در ویندوز 10 علاقه ندارید و می‌خواهید پارتیشن‌بندی را با استفاده از ابزارهای توسعه‌یافته توسط شرکت‌های دیگر انجام دهید، این‌ها چند نرم‌افزار رایگان است که برای این کار توصیه می‌شوند:

 

EaseUS Partition Master Free یکی از گزینه‌های بسیار خوب برای پارتیشن‌بندی است که با ابزارهایی برای جابه‌جایی، تغییر اندازه، پاک کردن و تغییر حرف مشخصه و برچسب، توسط میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نرم‌افزار حتی ویژگی ریکاوری پارتیشن‌ها (Partition Recovery Wizard) را هم در خود دارد که به کمک آن می‌توان پارتیشن‌های حذف یا پاک‌شده را هنگام ایرادات هارد بازگرداند!

 

Mini Tool Partition Wizard Free برنامه دیگری است که حتی در نسخه رایگانش هم پر از امکانات کاربردی است! یکی از قابلیت‌های جالب این نرم‌افزار امکان تبدیل یک سیستم فایلی به دیگری (مثلا از NTFS به exFAT) بدون نیاز به فرمت کردن درایو است! قابلیت چک کردن هارد برای سکتورهای خراب (bad sector) هم از دیگر امکانات مفید این برنامه است.

 

سومین نرم‌افزاری که می‌توانیم معرفی کنیم، GParted است که با وجود ظاهر نه‌چندان زیبایش، امکانات فراوانی را برای ساخت، تغییر اندازه و حذف پارتیشن‌ها در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این نرم‌افزار بسیار سبک ساخته شده و از انواع زیادی از سیستم‌های فایلی و فرمت‌ها پشتیبانی می‌کند.اگر شما در حال نوشتن یک گزارش طولانی در برنامه ورد مایکروسافت آفیس هستید و می‌خواهید بخش‌های مختلف موجود در متن را با استفاده از یک خط افقی از یکدیگر تفکیک نمایید یک راه‌حل بسیار ساده و جادویی وجود دارد، کافی است سه خط فاصله (Three Hyphens) را پشت سر هم تایپ کنید و دکمه اینتر را بزنید تا شعبده کامل شود و یک خط افقی کامل از غیب ظاهر شود.

 

 آموزش word,ایجاد خط در ورد

 بخش‌های مختلف موجود در متن را با استفاده از یک خط افقی از یکدیگر تفکیک نمایید

 

اما این تمام داستان نیست. تصور کنید بعد از انجام این عملیات جادویی قصد حذف یکی از این خط‌های افقی را داشته باشید. این‌جاست که دردسر شروع می‌شود و دیگر حتی جادو نیز به کار شما نمی‌آید. شاید شما بگویید با زدن دکمه حذف یا بک‌اسپیس (Backspace) به راحتی آن را حذف می‌کنم اما باید دقت داشته باشید که دکمه حذف تنها زمانی این کار را برای شما انجام می‌دهد که درست بعد از زدن اینتر و ایجاد خط، قصد حذف آن را داشته باشید اما اگر بعد از انجام چند کار دیگر و یا مقداری تایپ قصد حذف خط را داشته باشید، دیگر اینطور نخواهد بود و شما در تله این خط افقی به دام خواهید افتاد.

 

خب در حالی که دکمه بک‌اسپیس نیز نجات بخش نیست و شما هنوز برای حذف این خط افقی مصمم هستید، پس مراحل زیر را انجام دهید:

 

با کلیک در قسمت بالای خط، مکان‌نمای متن را در آنجا قرار دهید.

به تب Home بروید و بخش Paragraph را پیدا کنید.

با کلیک بر روی مثلث کوچک سیاه در کنار گزینه Borders، منو آبشاری آن را باز کنید و بر روی گزینه No border کلیک نمایید و به همین راحتی خط جادویی را حذف کنید.

 

 آموزش word,ایجاد خط در ورد

وجود آیکن‌ها و اطلاعات سودمند فراوان در taskbar یا نوار وظیفه ویندوز دلیل نمی‌شود که آن را به طور دائمی در مقابل دیدگان خود قرار دهیم. در ادامه به نحوه مخفی کردن taskbar در ورژن‌های مختلف ویندوز اشاره خواهیم کرد.

 

 نحوه جا به جایی taskbar در ویندوز xp, taskbar در ویندوز سون

آموزش مخفی کردن taskbar در ویندوز

 

پروسه‌ی مخفی کردن taskbar فارغ از اینکه چه نسخه‌ای از ویندوز را مورد استفاده قرار می‌دهید بسیار ساده است و به همان راحتی قابل برگشت نیز می‌باشد.

 

ویندوز 10

اگر یکی از کاربران ویندوز 10 و به طور خاص، جدیدترین نسخه آن یعنی Fall Creators Update هستید برای انجام این کار می‌بایست مراحل زیر را طی کنید:

 

 نحوه جا به جایی taskbar در ویندوز xp, taskbar در ویندوز سون

 نوار وظیفه ویندوز

 

روی نوار وظیفه کلیک راست کرده و از منوی باز شده گزینه Taskbar settings را انتخاب نمایید.

در صفحه‌ی Settings بر حسب اینکه چه زمانی مایل به مخفی شدن taskbar هستید (در حالت دسکتاپ، تبلت یا هر دو حالت) می‌توانید دکمه‌های کنترلی در کادر مشخص شده را به وضعیت On یا Off درآورید. همچنین در این مرحله امکان مشاهده پیش‌نمایشی از تنظیماتی که اعمال می‌کنید نیز وجود دارد.

نهایتاً پس از رسیدن به نتیجه دلخواه پنجره Settings را ببندید.

 

 نحوه جا به جایی taskbar در ویندوز xp, taskbar در ویندوز سون

 

به این ترتیب نوار وظیفه در وضعیت Auto-hide قرار می‌گیرد یعنی تنها هنگامی که نشانگر ماوس روی آن قرار داشته باشد ظاهر می‌گردد و پس از آن به طور خود به خود مخفی می‌شود.

همچنین در صورتی که بعدها تجدید نظر کردید و تمایل به نمایش دائمی taskbar داشتید می‌توانید به همان پنجره Setting مراجعه کرده و تنظیمات را به حالت قبل برگردانید.

 

ویندوز 7 یا ورژن‌های قدیمی‌تر

در ورژ‌های پیشین ویندوز نیز روند انجام این پروسه کم و بیش مشابه است:

ابتدا روی نوار وظیفه کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب نمایید.

سپس در پنجره باز شده عبارت Auto-hide the taskbar را تیک‌دار و در نهایت Apply کنید.

به این ترتیب نوار وظیفه پنهان شده و تنها زمانی که نشانگر ماوس را در انتهای صفحه قرار دهید پدیدار می‌گردد.

 

 نحوه جا به جایی taskbar در ویندوز xp, taskbar در ویندوز سون

 مخفی کردن نوار وظیفه ویندو

می‌خواهیم روشی را به‌شما معرفی کنیم که با استفاده از آن امکان استفاده از تمام فضای هارد دیسک در ویندوز را نخواهید داشت. این کار با استفاده از ویژگی‌های پیش‌ساخته انجام می‌شود. با ما همراه باشید.

هارد دیسک فضای ذخیره‌ساز برای دستگاه‌های کامپیوتر و لپ‌تاپ است که کاربران می‌توانند داده‌های خود را روی آن ذخیره کنند و سیستم‌عامل نصب کنند. این فضا روی همه دستگاه‌ها یکی نیست و انواع ظرفیت‌های آن در بازار موجود است. اگر هارد دستگاه شما ظرفیتی بین 120 تا 320 گیگابایت دارد مطمئنا با حجم فایل‌ها و اندازه نرم‌افزارهای امروزی با مشکلات زیادی روبرو می‌شوید. 

 

لازم به‌ذکر است که وقتی این فضا پر می‌شود کارایی و کیفیت سیستم پایین می‌آید و کش یا داده مربوط به اپ‌های گوناگون به‌درستی ذخیره نمی‌شود. برای این‌که مطمئن شوید تنها مقدار مشخصی از فضای هارد دستگاه‌تان پر می‌شود می‌توانید محدودیت‌هایی برای آن بگذارید. با این کار، دیگر نگران پر شدن هارد با انواع فایل‌های مختلف نخواهید بود و همیشه مقدار معینی از این فضا خالی خواهد بود.

 

در این مقاله، روشی معرفی می‌شود که می‌توانید با انجام آن فضای هارد دیسک دستگاه را محدود کنید و مانع از استفاده تمام فضای موجود برای ذخیره داده‌ها شوید.

 

مراحل جلوگیری از استفاده تمام فضای هارد دیسک در ویندوز

1- با سهمیه‌بندی پارتیشن می‌توان جلوی استفاده تمام فضای هارد دیسک را گرفت. با این کار همیشه مقدار مشخصی از فضا آزاد خواهد بود. 

 

2- برای این منظور روی پارتیشن موردنظر کلیک راست کنید تا سهمیه‌بندی دلخواه‌تان را انجام دهید. بعد از کلیک راست، یک منوی شبیه به‌لیست روی صفحه ظاهر می‌شود. گزینه Properties را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که این مرحله تنها روی درایو یا پارتیشن انتخاب شده انجام شود.

 

3- پنجره Properties روی صفحه ظاهر می‌شود. به‌تب "Quota" بروید و روی "Show Quota Settings" کلیک کنید. در اینجا می‌توانید با وارد کردن یک عدد Quota دلخواه‌تان را روی دیسک بسازید. برای ورود به بخش Advanced کافی است گزینه "Enable Quota Management" را تیک بزنید.

 

نرم افزار مرتب کردن فضای هارد دیسک, استفاده تمام فضای هارد دیسک در ویندوز

 جلوگیری از استفاده تمام فضای هارد دیسک در ویندوز

 

4- از پنل Advanced گزینه "Limit disk space to" را انتخاب و سپس میزان موردنظرتان را مشخص کنید. حتی می‌توانید برای زمانی‌که نزدیک به پر شدن فضای در دسترس شدید یک پیام اخطار دریافت کنید.

 

نرم افزار مرتب کردن فضای هارد دیسک, استفاده تمام فضای هارد دیسک در ویندوز

 مدیریت فضای هارد دیسک

 

5- تغییرات را ذخیره کنید. از حالا به‌بعد تنها قادر به استفاده از میزان تعیین شده از فضای هارد خواهید بود و امکان فراتر رفتن از آن وجود ندارد.

خرابی سیستم و یا بخش هایی در hard disk می‌توانند منجر به خراب شدن فایل ها شوند، و به خاطر همین است که باید همیشه از داده های خود back up بگیریم. اگر یکی از فایل های مهم شما خراب شود، متاسفانه مشکل است که آن را درست کنید. با این وجود شما شانس بسیار کمی دارید که فایلی را که از اهمیت بالایی برخوردار است را بعد از معیوب شدن اصلاح کنید. به حتم همین شانس کم زمانی که فایل شما بسیارمهم باشد، بسیار حائز اهمیت است. با من همراه باشید در ادامه می‌توانید از روش های که در زیر معرفی می‌کنم، فایل های آسیب دیده و یا خراب شده در ویندوز را در درست کنید.


معماری سایت: هدف از معماری سایت تقسیم بندی کلی درونمایه در سایت است. برای مثال فروشگاه اینترنتی کتاب شلفی را در نظر بگیرید. در این فروشگاه چند تقسیم درونمایه ارائه شده است، یک دسته محصولات هستند، یک تقسیم نوشته ها، تگ ها و بخش دیگری هم مربوط به صفحات استاندارد سایت است. محصولات خود به چند زیردسته دسته شده اند، هر پایین بخش تعداد زیادی کتاب در خود دارد و سایر دسته ها هم به همین شکل تقسیم بندی شده اند. این یک معماری خوب است. سایت هایی که معماری نکویی دارند، از عقیده گوگل گزینه های بهتری برای نمایش در نتایج جستجو هستند.

استفاده راحت از سایت: سوژه دیگری که برای گوگل اهمیت بسیاری دارد، راحتی به کارگیری سایت است. هستی منو مناسب، عدم استفاده بیش از حد از آیکون ها و بنرهای تبلیغاتی، فرمانبرداری از استاندارد های طراحی سایت، بستگی پسندیده صفحات سایت و … نشانه هایی از بهره‌گیری راحت از سایت هستند. سایت هایی که کاربرپسند بوده و مخاطبان می توانند به راحتی از آن استفاده کنند موقعیت بهتری در نتایج جستجو خواهند داشت.

بهینه سازی سایت برای موبایل: هر روز بر مخاطبانی که از طریق موبایل اقدام به جستجو می نمایند اضافه می شود، طبیعی است که گوگل تلاش می کند نتایجی را به مخاطبانش اثر دهد که برای صفحه موبایل متناسب سازی شده اند. قابلیت انطباق سایت با موبایل که به اصطلاح آن را ریسپانسیو بودن سایت می گوییم یک سوژه بسیار مهم است و در نتایج جستجو نشانه بسیاری دارد.

 


سایت بازتاب پذیر


بروزرسانی سایت: عامل دیگری که در رتبه بندی نتایج جستجو در گوگل اهمیت دارد، بروز بودن سایت است. گوگل نمی خواهد اطلاعات باستانی و باستانی را به مخاطب نشانه دهد چرا که احتمالا این اطلاعات ارزش خویش را از دست داده اند. بر این اساس یکی از فاکتورهای رتبه بندی نتایج جستجو را باید بروز بودن سایت در نظر گرفت. سایتی که خود را بروز نمی کند مورد توجه گوگل قرار نخواهد گرفت.

وجود نقشه سایت: نقشه سایت یا همان sitemap یک صفحه ساده است که تمامی صفحات یک سایت را در خود جا داده تا موتورهای جستجو به راحتی تمام صفحات موجود در آن سایت را پیدا کنند. سئو سایت حرفه ای و خدمات پشتیبانی میموس به عبارت دیگر نقشه سایت صفحه ای است که برای موتورهای جستجو ساخته شده لغایت آسان تر بتوانند سایت را بشناسند. بر این پای بست، سایت هایی که نقشه سایت دارند بهتر بدست موتورهای جستجو شناخته شده، تعداد صفحات ایندکس بالاتری داشته و در نتیجه بیشتر در نتایج جستجو نمایش دیتا می شوند. اضافه کردن نقشه سایت در حقیقت تقاضا ثبت صفحات به موتور جستجو است. اگر این درخواست پذیفته شود، صفحه در حافظه موتور جستجو قرار می گیرد و به اصطلاح نمایه می شود.

صفحه وابستگی با ما: سایت هایی که صفحه ارتباط با ما دارند اعتبار بیشتری داشته و بیشتر مورد توجه گوگل قرار می گیرند.

قوانین سایت و حریم خصوصی: سایتی که صفحه ای برای قوانین و حریم خصوصی در عقیده می گیرد، از عقیده گوگل اعتبار اکثریت دارد.

مسیر یا ناوبری خرده نان (Breadcrumb Navigation): برای آنکه قصد از ناوبری خرده نان را بدانید به بالای همین صفحه از سایت آتیسان رفته و راه این مقاله را نگریستن کنید. ناوبری اشکال نان این مقاله به این شکل است: صفحه اصلی – سئو – سئو چیست؟ آشنایی با مفهوم بهینه سازی موتورهای جستجو. یعنی کاربر برای اینکه به این مقاله برسد از صفحه اصلی به صفحه سئو رفته و آنجا وارد نوشتار “سئو چیست؟ آشنایی با مفهوم بهینه سازی موتورهای جستجو” می شود.


 

فرمت فایل را تغییر دهید

تغییر دادن فرمت فایل بعضی وقت ها می تواند به درست شدن آن کمک کند. برخی اوقات ممکن است که فایل درفرمت اصلی آن باز نشود، اما باید حداقل بتوانید به محتوی فایل دسترسی داشته باشید. برای مثال شما می توانید فایل های word را به فرمت های PDF و یا عکس در فرمت PNG یا JPG تغییر دهید.

 

 برنامه باز کردن فایل خراب, خوب کردن فایل خراب

خرابی سیستم و یا بخش هایی در hard disk می‌توانند منجر به خراب شدن فایل ها شوند

 

سه converter آنلاین برای انواع فایل ها وجود دارد. به صورت آنلاین به این صورت سرچ کنید « convert (فرمت فایل شما) به (فرمتی که می خواهید فایل خود را به آن فرمت تغییر دهید.). شما باید بتوانید یک converter خوب پیدا کنید تا بتوانید فایل های خود را به صورت رایگان تغییر فرمت دهید. در زیر می توانید چند converter فایل آنلاین را پیدا کنید:

• Smallpdf

• Online converter

• Online Video Converter

 

از برنامه متفاوتی استفاده کنید 

یک فرمت فایل می تواند ازطریق برنامه های بسیاری باز شود، هم برنامه پیش فرض و هم برنامه های جانبی. به علاوه هر برنامه، الگوریتم و شرایط خود را برای باز کردن فایل ها دارد. برنامه کنونی شما ممکن است نتواند فایل را باز کند اما برنامه های جایگزین ممکن است بتواند آن را باز کند. مثلا یک فایل word می تواند از طریق برنامه های جایگزین مانند LibreOffice و Google Docs. باز شود.

 

 برنامه باز کردن فایل خراب, خوب کردن فایل خراب

تعمیر فایل خراب

 

شما همچنین باید به دنبال برنامه کامل تری برای بازکردن فایل باشید. برای مثال برای باز کردن یک فایل ویدویی که خراب شده است، سعی کنید از VLC media player به جای built-in player ویندوز، استفاده کنید.

هنگامی که شما یک برنامه جایگزین دارید، بر روی فایل، راست کلیک کنید و مکان نمای موس خود را بر روی گزینه «open with» قرار دهید. برنامه جایگزین باید آنجا وجود داشته باشد. اگر وجود نداشته باشد سپس بر روی “Choose default program” کلیک کنید تا تمام برنامه های نصب شده را باز کند.

 

SFC scan را اجرا کنید.

SFC scan به شما کمک می کند تا فایل های خراب شده را پیدا کنید و آن ها را به صورت اتوماتیک درست کنید. اگر یک فایل سیستمی خاص مانع از این شود که فایل شما باز شود و یا خود فایل در یک فایل سیستمی مانع شود، سپس SFC scan اجرا کنید تا آن را درست نماید.

کلید های Win + R را فشار دهید و cmd را در Run dialog تایپ کنید تا Command Prompt باز شود. sfc /scannow را تایپ کنید و enter بزنید. اسکن شروع خواهد شد و 5 تا 15 دقیقه طول می کشد تا کامل شود.

 

 برنامه باز کردن فایل خراب, خوب کردن فایل خراب

فایل های خراب ویندوز

 

Disk check را اجرا کنید 

برخی اوقات اگریک بخش بدی در hard drive اتفاق بیفتد فایلی خراب می شود.

Disk Check scan می تواند به دنبال این بخش های بد برگردد و آن ها را درست کند. اگر درست شود، شما این شانس را دارید که دوباره به فایل خود دسترسی داشته باشید.

برای اجرای check disk، دوباره Command Prompt را باز کنید مانند چیزی که در بخش پیش گفته شد و chkdsk را تایپ کنید. هنگامی که شما enterرا می زنید، hard rive شما اسکن می شود و خطاها و بخش های بد به صورت اتوماتیک اصلاح می شود، اگر امکان داشته باشد.

 

 برنامه باز کردن فایل خراب, خوب کردن فایل خراب

فایل های خراب در ویندوز

 

از ابزار اصلاحی فایل شخص ثالث استفاده کنید

این آخرین شانسی است که شما برای درست کردن فایل در دسترس دارید. شما از این روش برای فایل هایی که واقعا برای شما مهم هستند، استفاده می کنید زیرا تقریبا تمام ابزار های اصلاحی نیاز دارند که به طور کامل خریداری شوند تا بتوانند به صورت کامل فایل شما را اصلاح کنند. آنها معمولا به صورت دمو هایی می آیند و به صورت جزئی فایل شما را اصلاح می کنند و یا اینکه ممکن است فقط به شما بگویند که آیا امکان اصلاح فایل شما هست یا نه. ابزار های اصلاحی مختلفی برای انواع فایل های مختلف وجود دارد بنابر این شما در زیر می توانید رایج ترین ابزار های اصلاحی فایل را پیدا کنید.

File Repair: شامل فهرست ده ها وب سایت از ابزار های اصلاحی برای فرمت های مختلف

Repair Toolbox:: ابزار تعمیراتی فایل all-in-one

Hetman File Repair: این ابزار می تواند فایل های تصویری خراب شده را اصلاح کند

Digital Video Repair: ابزار رایگان برای اصلاح فایل های ویدیویی خراب شده 

Zip Repair: این ابزار می تواند فایل های زیپ شده خراب را اصلاح کند.

Office Fix: این ابزار می تواند فایل های در فرمت Microsoft Office را در Word یا Excelرا اصلاح کند.

MP3 Repair Tool: ابزاری رایگان برای اصلاح فایل های MP3خراب.

 

نتیجه گیری

اگر شما توانستید فایل های خود را با استفاده از روش های بالا درست کنید، بنابراین بسیار خوش شانس هستید. خیلی ساده بگوییم، داده هایی که موجود نیستند نه می توانند درست شوند و نه می توانند دوباره بازیابی شوند، به هیچ وجه. به علاوه شما باید از تمام داده های خود در یک فایل جدید کپی بگیرید تا مطمئن شوید دوباره مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.