بروز رسانی وردپرس
ابتدا یک فول بکاپ از سایت خویش تعبیه کنید که در این باره اگر آشنایی لازم را ندارید می توانید آموزش شیوه ی بکاپ گیری از هاست را مطالعه نمایید. پس از تهیه ی بکاپ ، وردپرس خود را به پسینیان نسخه ی منتشر شده بروز رسانی کنید. پسینیان نسخه ی بروز شده حائز کد های بهینه بوده و مصرف سایت شما از CPU را زیاد تفریق می دهد.
ساختار پیوند های یکتای وردپرس
ساختار پیوند های یگانه ، نباید با Category , tag , author و یا فیلد postname شروع شود. بدین قصد می توانید بجای استفاده از موارد فوق از/%year%/%postname%/ یا /%post_id%/%postname%/ استفاده کنید .
در آموزش بهینه سازی سرعت بایدبه ساختار سایت و کدهای استفاده شده دقت کرد.
همچنین درمورد انتقال 301 صفحات نگران نباشید، در وردپرس به صورت اتوماتیک پس از تغییر پیوند های یکتا لینک ها بروز رسانی می شوند و مشکلی برپایی نمی گردد.
به کارگیری پلاگین های کش
پلاگین های WP Super Cache یا W3 Total Cache را نصب کنید، این دو پلاگین معروف در کش کردن اطلاعات و بهینه سازی سرعت سایت های وردپرسی زیاد موثر می باشند. برای نصب این پلاگین ها می توانید در داشبورد وردپرس ، وارد تقدیر افزونه ها شده و جهت نصب افزونه های مذکور پس از جستجو آن ها را نصب و فعال نمایید
با توجه به اینکه پیکربندی این افزونه ها بیچارگی به تنظیمات خاصی دارد می توانید از راه لینک های ذیل اطلاعات بیشتر در این خصوص توسط آوردی و پس از نصب نسبت به تنظیم افزونه ها اقدام نمایید:
WP Super Cache
W3 Total Cache
انتخاب پوسته های بهینه شده
بیشتر پوسته ها و قالب های وردپرس که با کد های بهینه شده نیستند، استفاده ی بیش از اندازه از CPU را تشدید می کنند. بدین منظور:
اطمینان حاصل کنید که با لود صفحه ی سایتتان هیچ خطایی Error Logs فرآوری نمی شود (در سی پنل در پوشه ی Logs)
همچنین اگر از Dynamic image resize کاربرد می کنید ، بهتر است آن را غیر فعال کنید
اگر پوسته یا قالب شما دارای خطا بوده و بیش از حتماً مبتلا دشوار می باشد حتما با توسعه دهنده ی آن در تماس باشید و یا یک قالب سایر برای سایت خود برگزیدن کنید.